Social Icons

Wednesday, 17 June 2015

Baju Raya 2015 : Baju Kurung Songket Impiana Kaseh

Koleksi Baju Raya 2015 sudah dilancarkan!!!.

Ramadhan semakin menghampiri kita. Kami di As Syahid Collections mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Saya doakan agar anda semua yang menyokong As Syahid Collections agar Ramadhan anda kali ini lebih baik dari Ramadhan sebelum ini. Aamiin Ya Mujib ^_^.


Koleksi Raya 2015 kali ini ialah baju kurung songket.

Baju ini diperbuat daripada kain Crepe Silk gred A++ dan ia mampu memberikan rasa lembut, selesa dan cantik kepada anda.

Anda akan rasa selesa dan tak panas memakai baju ini walaupun sudah sakan beraya dari pagi hingga ke malam.

Kain ini juga tidak mudah renyuk.

Anda akan tetap kekal bergaya sepanjang hari kerana baju anda tidak renyuk walaupun anda telah duduk berpuluh-puluh kali. ^_^


Cutting Baju kurung songket ini cutting Kurung Pahang.

Kain lipat tepi.

Ada saiz SS, S, M, L, XL dan XXL.

Didatangkan dengan 9 Pilihan warna cantik untuk anda pilih dan gayakan.


Baju Kurung Songket Biru
IK-991 Biru
SOLD OUT



Baju Kurung Songket Coklat
IK-992 Coklat Rum Caramel
SOLD OUT


Baju Kurung Songket Emerald Green
IK-993 Emerald Green
SOLD OUT

Baju Kurung Songket Merah Burgendy
IK-994 Red Burgendy
SOLD OUT



Baju Raya 2015 Baju Kurung Songket Hitam
IK-995 Hitam
SOLD OUT

Di bawah ini pula variasi dari baju di atas.

Jika baju-baju kurung songket di atas, kainnya songket depan belakang, di bawah ini pula kainnya, depan batik, belakang songket :

Baju kurung atas : Kain lipat tepi
Yang di bawah ini : Kain Lipat Batik 



Baju Kurung Songket Emerald Green Terkini 2015
IKB-882 Emerald Green
SOLD OUT


baju kurung songket ungu gelap dark purple
IKB-883 Dark Purple
SOLD OUT



baju kurung songket merah gelap coklat burgendy
IKB-884 Dark Blood Burgendy
SOLD OUT


baju kurung songket hitam
IKB-885 Hitam
SOLD OUT



baju kurung songket dark royal blue biru gelap
IKB-886 Dark Blue
SOLD OUT


Untuk pilih koleksi terkini, >> KLIK SINI <<


Anda boleh rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju anda :



===
HARGA
===

RM 180 (Semenanjung)
RM 185 (Sabah Sarawak)

Saiz XXL Tambah RM 20



Nak kelihatan cantik menggayakan Baju Kurung Songket ini di hari raya yang bakal menjelma?. 


WhatsApp / SMS "Kod Baju & Saiz" ke 019 - 776 3820 

p/s: Nak cepat dapat reply? Sila wasap saya kerana saya aktif di Wasap :)

4 comments:

  1. Assalam.. IKB-886 Dark Blue ada stock lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf lambat reply. Tak perasan ada komen di sini.

      Baju kod IKB ni dah sold out.

      Untuk fast response, dan dapatkan baju kurung songket paling latest, boleh wasap saya ke nombor 019 - 776 3820 :)

      Delete
  2. cantik2 nya baju kat sini.teruskan usaha untuk buat baju mcm ni lagi yer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis Oney.

      InsyaAllah, kami sentiasa berusaha untuk hasilkan baju yang menepati citarasa ramai :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates