As Syahid Collections : Blouse Muslimah Songket Terkini 2016 - Emma Blouse Muslimah

Social Icons

Thursday, 28 January 2016

Blouse Muslimah Songket Terkini 2016 - Emma Blouse Muslimah


KOLEKSI EMMA BLOUSE MUSLIMAH (Kod EBS)



Bagi menepati permintaan ramai, kali ini As Syahid Collections mengeluarkan koleksi blouse muslimah iaitu Emma Blouse Muslimah

Ye lah kan, ada orang dia pergi office, selang seli, hari ni baju kurung, esok blouse pula. 

Kalau yang pergi tempat kerja pakai baju kurung je, hujung-hujung minggu, pergi shopping complex, dah tentu tak pakai baju kurung, kan. 

Jadi, menggayakan blouse songket ni menjadikan anda tampil elegant dan kelihatan eksekutif walau di mana anda berada.

Sesuai sangat lah untuk ke office atau majlis-majlis rasmi (yang selalu bertemakan batik / songket). 

Nak pakai untuk jalan-jalan, gi shopping pun boleh, takde hal.  No problem kata orang kampung saya ;)

Koleksi Emma Blouse Muslimah dengan Jahitan  Berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan anda. 

Fabric jenis creepe silk yang berkualiti tinggi. Kain jenis crepe silk ni sangat ramai yang suka. Yang dah cuba baju kurung yang kami buat dengan menggunakan jenis kain ni mesti tahu apa yang bestnya kain ni. Yang tak tahu lagi tu, kena cubalah baru tau, kan :)

SIZE : S, M, L, XL, XXL

LIMITED EDITION! SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Ada 10 design dan warna gojes untuk anda gayakan. Pilih saja yang menepati citarasa anda :


blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-701 as syahid collections
SOLD OUT


blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-702 as syahid collections
S Sahaja



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-703 as syahid collections
L dan XXL 



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-707 as syahid collections
S Sahaja



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-709 as syahid collections
S dan XL 



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-7010 as syahid collections
SOLD OUT



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-713 as syahid collections
SOLD OUT



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-715 ungu purple as syahid collections
SOLD OUT



blouse muslimah labuh songket terkini online murah 2016 ebs-716 coklat as syahid collections
L Sahaja



blouse muslimah labuh songket terkini online murah cantik 2016 ebs-717 coklat kuning gold as syahid collections
SOLD OUT


PERHATIAN : GAMBAR / COLOR Baju  ADALAH 90% REAL COLOR disebabkan faktor pencahayaan.  


===
UKURAN BLOUSE
===




===
HARGA
===

RM 59  (Semenanjung)
RM 64 (Sabah / Sarawak)


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates