Social Icons

Wednesday, 18 May 2016

Baju Kurung Pahang Dokoh Pelikat Sedondon Ibu Anak Raya 2016 - Love to Love

Yeszzaaa.... Alhamdulillah, yang dinantikan ramai ibu-ibu dah muncul. 

Set Baju kurung mak dan anak untuk meriah sedondon raya nanti dah siap dijahit dan ready to wear. Siap sedia untuk anda beraya sedondon dengan anak perempuan anda yang comel tu. :)

Kalau nak beli untuk diri sendiri sahaja, pun boleh juga ye dear. 


KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG PAHANG SET IBU ANAK LOVE TO LOVE


Set ibu dan anak bakal menceriakan pagi raya anda 😍😍 
Dengan variasi warna-warni ceria yang tak lekang setiap mata memandang. Memang cun lah, dear! 

Baju dihiasi dengan perincian tampalan patch dokoh mewah sangat menarik untuk digayakan bersama ibu dan anak tersayang.


Love to love edition yang menawan👇👇


Koleksi dewasa (mum's) :

✔Material pelikat benang 5000 ke atas
✔Potongan kurung pahang

✔ Kain :  selisih batik (ibu); susun tepi (anak)
✔Didatangkan dengan 5 warna ceria 
✔Sesuai untuk semua majlis
✔Saiz dari SS hingga XL (untuk ibu)

✔Saiz dari New Born sehingga 12 tahun (untuk anak)
✔Muslimah compliance
✔Wajib ada dalam wardrobe untuk yang suka sedondon dengan anak perempuan! 😊

Koleksi anak(kid's) :


✔Material pelikat benang 5000 ke atas. Tidak tebal dan tidak jarang.
✔Potongan kurung pahang, kain susun tepi memudahkan untuk anak anda menggayakannya
✔Didatangkan dengan 5 warna ceria sesuai untuk anak anda yang cheerful
✔Material baju sangat sesuai untuk dipakai dengan keadaan cuaca di Malaysia sekarang ni
✔ Saiz untuk anak-anak dari 'new born' hingga umur 12 tahun




baju kurung pahang set ibu anak mak dokoh pelikat coklat raya 2016 LOVE01
Love 01 Coklat
Mum - S
Kid - NB, 0, 2, 4, 6 dan 8

 
baju kurung pahang set ibu anak mak dokoh pelikat biru raya 2016 LOVE02
LOVE 02 Biru
Mum - S, M dan L
Kid - NB, 0, 2, 6 dan 8



baju kurung pahang set ibu anak mak dokoh pelikat hijau lumut raya 2016 LOVE03
Love 03 Hijau Lumut
Mum - SOLD OUT
Kid - NB, 2, 4 dan 8


baju kurung pahang set ibu anak mak dokoh pelikat ungu purple raya 2016 LOVE04
LOVE 04 Ungu
Mum - S, M, L dan XL
Kid - NB, 2, 4, 6, 8, 12


baju kurung pahang set ibu anak mak dokoh pelikat pink merah jambu raya 2016 LOVE05
Love05 Pink
Mum - S, L dan XL
Kid - NB, 2, 4, 6, 12

Berita baik!. 
Ada Baju Terbaru sesuai untuk anda gayakan ke mana jua majlis :)


PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.



===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda dan anak anda  (Semua ukuran dalam inchi) :





===

HARGA BAJU DEWASA
===

RM 199  (Harga termasuk pos)


===
HARGA BAJU KANAK-KANAK
===

New born= RM59

Saiz 0= RM 69

Saiz 2=RM 79

Saiz 4= RM89

Saiz 6=RM 99

Saiz 8=RM 109

Saiz 10=RM 119

Saiz 12=RM 129

===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates