As Syahid Collections : Kain Pasang (Kain Ela) - Kain Songket India Original Koleksi SBK

Social Icons

Wednesday, 23 November 2016

Kain Pasang (Kain Ela) - Kain Songket India Original Koleksi SBK



Kain Ela - SONGKET BERTAUT KASIH (SBK)

Ada yang tanya saya... "Syahida, kain ela takde ke?

Haa... ni kami tawarkan kain ela untuk uols yang nak sedondon dengan family / rakan-rakan.

Senang, terus boleh hantar tailor untuk jahit ikut cutting badan anda sendiri. 

Memang advantage lah untuk siapa yang susah nak cari baju siap yang sesuai dengan cutting badan sendiri :)

Keistimewaan Kain Ela - SONGKET BERTAUT KASIH (SBK)

Kain Ela Songket Bertaut Kasih merupakan Kombinasi SONGKET INDIA bersama material hebat yang bermutu tinggi dari fabrik KOREAN VALENTINO CREEPE


(Ni 1 Set ye, dah siap matching dengan kain dan warna yang sesuai :)

✔ SONGKET INDIA ni ramai yang suka, sebab :

☆ Kain diperbuat menggunakan benang yang berkualiti tinggi serta tenunan benang yang sangat halus dan kemas
☆Material yang lembut dan tak panas.
☆Sangat cantik dan tampak eksklusif
☆Senang diurus dan digosok.
☆ Sangat sempurna ,tidak akan menyebabkan anda berasa gatal. Kami sangat peka dengan keselesaan anda :)
☆ TIADA benang-benag tenun di bahagian belakang - Menjamin keselesaan anda yang memakainya dan tak rasa gatal.



✔ KOREAN VALENTINO CREEPE - fabrik yang digemari ramai : 
 
☆ Material fabrik "plain" dari jenis fabrik mewah Korean valentino creepe berkualiti Tinggi & minimal iron
☆ Fabrik kain menampakkan flow yang terjatuh & menawan.
✔Harga mampu milik dan sangat berbaloi sama dengan kualiti butik mahal.

✔ 2 mtr songket /2 mtr korean valentino creepe bidang 45"


kain ela kain pasang songket india terkini turqoise SBK-501
SBK-501 Turqoise
SOLD OUT

kain ela kain pasang songket india terkini purple ungu SBK-503
SBK-503 Purple
SOLD OUT


kain ela kain pasang songket india terkini peach cantik SBK-503
SBK-503 Peach
SOLD OUT


kain ela kain pasang songket india terkini hijau pucuk pisang SBK-504
SBK-504 Hijau Pucuk Pisang
SOLD OUT


kain ela kain pasang songket india terkini light purple ungu cerah SBK-505 Light Purple
SBK-505 Light Purple 
SOLD OUT


PERHATIAN : Warna adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.



===
UKURAN
===

Kain songket : 2 meter, bidang 45"
Kain plain : 2 meter, bidang 45"

===
HARGA
===

RM 130  (Semenanjung)
RM 135 (Sabah / Sarawak)

p/s: Rantai dokoh dijual berasingan.

===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju yang sis nak" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju yang sis nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju yang sis nak" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates