Social Icons

Sunday, 18 December 2016

7 Corak dan Warna Terbaru Baju Kebarung Songket Labuh Kebaya Lagenda Mahsuri

Sayang-sayang semua...
Terkini, ada tambahan lagi 7 corak dan warna terbaru untuk Koleksi Kebarung Kebaya Lagenda Mahsuri
Alhamdulillah, ramai yang suka Koleksi kebarung ni. 😊
Labuh, menepati syariah. 
Jadi, kami tambah lagi 7 corak dan color untuk memenuhi keperluan sayang-sayang semua :)
Check it out  👀


Keistimewaan Baju Kurung Kebaya Lagenda Mahsuri

  • Anggun dan bergaya sopan berkebarung-KEBAYA + KURUNG
  • Special Modern Design dengan zip sembunyi di bahagian depan kebaya menggantikan butang. BF Friendly. Sesuai sangat untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi. Ibu-ibu yang ada baby pun masih boleh bergaya dengan kebarung ni. 
  • LIMITED EDITION
  • Cutting : Potongan baju kebarung berdat di belakang baju untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan anda yang memakainya.
  • Diperbuat dari kain jenis lavenzi cotton yang senang ironTexture kain menarik. Yang paling penting, baju ni tak panas. Sangat sesuailah dengan cuaca panas sekarang ni kan. Baru lah rasa selesa sepanjang hari. Yesszzzaa! ^_^ 
  • Kain lipat /selisih batik yang patuh syariah (tak terbelah, tak nampak kaki).
  • Kain diperbuat dari jenis kain batik cotton yang bercorak songket menyerlahkan lagi penampilan anda. 
  • Jika anda ada majlis bertemakan tradisional, design baju kebarung songket Lagenda Mahsuri ini sangat sesuai untuk anda gayakan. 
  • Anda hanya perlu pilih di antara 7 warna terbaru ini untuk anda gayakan. Wah, cunz uols! 
  • Saiz : SS hingga XL


baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online mustard KLM-170
KLM-170 Mustard
SOLD OUT

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online biru KLM-171
KLM-171 Medium Blue
L

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online purple indigo ungu KLM-172
KLM-172 Purple Indigo
SS, S, M

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online coklat KLM-173
KLM-173 Coklat
SOLD OUT

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online hijau green KLM-174
KLM-174 Dark Green 
L

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online hot pink merah jambu KLM-175
KLM-175 Hot Pink
SS

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online dark purple ungu gelap KLM-176
KLM-176 Dark Purple
SS, S, L

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online sky blue biru langit KLM-177
KLM-177 Deep Sky Blue
SS, S, L

baju kurung kebaya kebarung songket terkini 2016 online yellow mustard kuning KLM-178
KLM-178 Kuning Mustard
SOLD OUT


baju kabarong songket dark purple ungu gelap KLM-179
KLM-179 Dark Purple
S, XL

baju kabarong songket yellow green hijau kuning KLM-180
KLM-180 Yellow Green
SS, S, M dan XL

baju kebarong songket biru blue KLM-181
KLM-181 Biru
L dan XL


baju kebarong songket terkini 2016 coklat brown KLM-182
KLM-182 Coklat
M


baju kebarong songket terkini 2016 hijau kuning yellow green KLM-183
KLM-183 Yellow Green
SS, S, M dan XL

baju kebarong songket terkini 2016 kuning mustard yellow mustard KLM-184
KLM-184 Yellow Mustard
M, L dan XL

baju kebarung songket labuh terkini hijau kuning yellow green KLM-185
KLM-185 Yellow Green
SOLD OUT


baju kebarung songket kebarong 2017 terkini ungu gelap dark violet KLM-881
KLM-881 Dark Violet - S, M, L

baju kebarung songket kebarong 2017 terkini biru medium blue KLM-882
KLM-882 Medium Blue - M, L

baju kebarung songket kebarong 2017 terkini hijau forest green KLM-883
KLM-883 Forest Green - S, L, XL


baju kebarung songket kebarong 2017 terkini hitam black KLM-884
KLM-884 Hitam - S, M, L, XL

baju kebarung songket kebarong 2017 terkini hijau forest green KLM-885
KLM-885 Olive Green - S, M, L


baju kebarung songket kebarong 2017 terkini biru medium blue KLM-886
KLM-886 Medium Blue - S, M

baju kebarung songket kebarong 2017 terkini maroon KLM-887
KLM-887 Maroon - S, M, L, XL

baju kebarung songket kebarong 2017 terkini hijau olive green KLM-888
KLM-888 Olive Green - M, L

baju kebarung songket kebarong 2017 terkini hijau olive green KLM-889
KLM-888 Olive Green - M, L




PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.



===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz baju yang u nak " ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz baju yang u nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz baju yang u nak " ke 019 - 776 3820


Update ASC
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates