Social Icons

Wednesday, 9 March 2016

Baju Kurung Pelikat - Kurung Pahang Mahsuri Series

.
Jika anda mencari-cari baju kurung tema tradisional atau Kesultanan Melayu untuk digayakan ke majlis diner atau majlis rasmi, Baju Kurung Pelikat - Kurung Pahang Mahsuri Series ini memang sangat sesuai untuk anda!

Untuk anda yang dah bosan asyik pakai baju kurung yang sama je ke tempat kerja, dan anda nak mencari kelainan untuk ke pejabat, cubalah pakai baju kurung pelikat yang berwarna-warni penuh keriangan ini!
.

Keistimewaan Baju Kurung Pelikat - Kurung Pahang MAHSURI Series 

.
✔ Material : Pelikat benang 5000++
✔ Potongan : Baju Kurung Pahang, Kain selisih batik (tidak terbelah)
✔ Direka dengan gabungan 5 warna cantik yang berwarna-warni riang ria mampu menceriakan mood anda yang memakainya. No More Monday Blues!
✔ Corak menegak menjadikan anda kelihatan lebih langsing. Jangan terkejut apabila anda pakai baju ini nanti, kawan anda tegur "Eh, kau nampak slim lah hari ni". Waaah! Lepas tu senyum sampai ke telinga lah kan :) 
✔ Sesuai untuk semua majlis - Majlis perkahwinan, majlis pertunangan, ke pejabat, mahupun ke majlis makan malam atau majlis rasmi yang bertemakan Kesultanan Melayu atau Tema Tradisional. Nak pakai sebagai baju raya pun cantik. Kerlas you! 
✔ Saiz : SS, S, M, L dan XL. Untuk koleksi ini tiada saiz XXL. 

✔ Muslimah compliance - Patuh Syariah. Labuh, tidak nipis, tidak jarang, tidak ikut bentuk badan.
✔ Wajib ada dalam wardrobe anda jika anda wanita muslimah moden yang sukakan kelainan! 😊
✔ Stok sangat-sangat TERHAD
✔ Pilih color mana yang anda nak sekarang sebelum orang lain grab baju-baju ni :

baju kurung pelikat kurung pahang mahsuri tradisional kesultanan melayu M-01 Hijau
M-01
SOLD OUT


baju kurung pelikat kurung pahang mahsuri tradisional kesultanan melayu M-02 merah jambu pink
M-02
SS

baju kurung pelikat kurung pahang mahsuri tradisional kesultanan melayu M-03 Biru
M-03
SOLD OUT

baju kurung pelikat kurung pahang mahsuri tradisional kesultanan melayu M-04 Kuning Oren
M-04 
SS, S, XL

baju kurung pelikat kurung pahang mahsuri tradisional kesultanan melayu M-05 Kuning Hijau
M-05 
SS, S, XL

Berita baik!. 
Ada Baju Terbaru sesuai untuk anda gayakan ke mana jua majlis :)

PERHATIAN : Warna gambar pada model adalah 90% real color. Perbezaan disebabkan faktor pencahayaan kamera dan resolusi skrin komputer/laptop atau handphone anda.
===
JADUAL UKURAN SAIZ
===
Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju anda (semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===
RM 130 (Semenanjung)
RM 135 (Sabah/Sarawak)


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates