Social Icons

Friday, 13 May 2016

3 Warna Terbaru Baju Kurung Batik Bella D Zarra


 Piinnnnnn Pinnnn....Ponnnn Pooonnnn!

Ni nak habaq ni, kami baru sahaja lancarkan 3 warna terbaru untuk Koleksi Baju Kurung Batik Bella D Zarra. Sebelum ni ada 8 warna, ni tambah lagi 3 warna. Sebelum ini dah ada 8 color. Boleh tengok kat sini untuk 8 color ni.

Warna-warna terbaru ni adalah warna-warna hotz... Yeah! Hotz sebab ramaiiii yang suka 3 color ni. Jadi kami keluarkan lagi baju color ni untuk uols semua pakai.

Objektif kami kan nak hasilkan baju yang cantik, selesa dan menepati citarasa uols semua. InsyaAllah :)

Doakan kami ye.

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG BATIK BELLA D Zarra


  • Baju Kurung Batik ni sangat sesuai untuk anda gayakan ke majlis-majlis rasmi. Pakai baju ni untuk ke pejabat pun boleh, biar tampil ekslusif eksekutif gitu.   
  • Material : Baju diperbuat daripada kain Korean Creepe berkualiti Gred A++ dipadankan dengan kain bercorak abstrak dengan gabungan seni ukir lukis BATIK yang berwarna terang dan menyerlah.
  • READY STOK.
  • LIMITED EDITION
  • Yang ada event company, atau cikgu-cikgu yang nak pakai baju baru ke sekolah, bolehlah gayakan baju dari Koleksi Batik Bella D Zarra ni :)
  • Nak pakai untuk raya pun boleh uols!
baju kurung batik terkini 2016 murah online gold emas BDZ-304
BDZ-304 Gold
SS, XL

baju kurung batik terkini 2016 murah online biru BDZ-305
BDZ-305 Biru
SS, L dan XL 

baju kurung batik terkini 2016 murah online ungu purple BDZ-306
BDZ-306 Ungu
SOLD OUT

Berita baik!. 
Ada Baju Terbaru sesuai untuk anda gayakan ke mana jua majlis :)

PERHATIAN : Warna baju pada patung adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.



===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :


===
HARGA
===

RM 145  (Semenanjung)
RM 150 (Sabah / Sarawak)


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates