Social Icons

Tuesday, 16 August 2016

Baju Kurung Pahang Pelikat Tradisional Sedondon Mak Anak Koleksi Eid Sensation

BAJU KURUNG RAYA HAJI SEDONDON MAK ANAK 2016

Sis cari baju raya haji untuk pakai sedondon dengan anak?

Kalau tak nak pakai sedondon, atau masih single and available, nak beli baju dewasa je pun boleh sis. No problemo :)

Design baju ini juga sesuai untuk digayakan di mana jua majlis. 

Nak pakai ke pejabat pun boleh. 

Cikgu cikgi yang nak pakai baju ni ke sekolah pun boleh juga. 

Senang cakap, memang sesuai lah untuk ke mana-mana pun,

Nak pakai untuk majlis yang tema Kesultanan Melayu atau tema klasik, lagi2 lah sesuai uols ;)

BAJU KURUNG PAHANG MUM EID SENSATION 2016


Cutting : Kurung Pahang 

Material : Cotton pelikat yang lembut, sejuk, selesa dipakai dan tak mudah renyuk

Kain lipat batik (tak terbelah. Don't worry, aurat sis terpelihara) ^_^

Ada kocek kecik kat bahagian dada.

Saiz : SS hingga XL sahaja. Ukuran saiz rujuk di bawah.

Warna : Ada 5 pilihan warna yang sememangnya disukai ramai untuk sis pilih  :)


baju kurung pahang pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online hijau ES-Mum-01
ES-Mum-01 Hijau
Size : SS, S, M, L


baju kurung pahang pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online ocean ES-Mum-02
ES-Mum-02 Ocean
Size : M


baju kurung pahang pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online purple ungu ES-Mum-03
ES-Mum-03 Purple
Size : SS, S, L


baju kurung pahang pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online coklat koko ES-Mum-04
ES-Mum-04 Koko
Size : L


baju kurung pahang pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online pink merah jambu ES-Mum-05
ES-Mum-05 Pink
Size : L
===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :


ukuran baju kurung pahang standard perempuan

BAJU KURUNG PAHANG KANAK-KANAK PEREMPUAN EID SENSATION 2016

Cutting : Kurung Pahang 

Material : Cotton pelikat yang lembut, sejuk, selesa dipakai dan tak mudah renyuk

Kain susun tepi untuk memudahkan kanak-kanak bergerak. Almaklum, budak2 ni kan aktif. Pastu kalau yang kecik lagi tu, suka duduk terkangkang, kan. Jadi, pakai kain susun tepi ni, budak2 selesa dan tak mudah meragam. ^_^

Ada poket kecik kat bahagian dada.

Saiz : New Born  hingga 12 tahun. Ukuran saiz rujuk di bawah. 

Warna : Ada 5 pilihan warna yang sememangnya disukai ramai untuk sis pilih  :)

baju kurung pahang budak perempuan pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online hijau ES-daughter-01
ES-Daughter-01 Hijau
Size : NB, 0, 2, 4, 6, 12



baju kurung pahang budak perempuan pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online ocean ES-daughter-02
ES-Daughter-02 Ocean
Saiz : NB, 2, 4, 8, 10


baju kurung pahang budak perempuan pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online purple ungu ES-Daughter-03
ES-Daughter-03 Purple
Size : NB, 0, 2, 4, 6, 8


baju kurung pahang budak perempuan pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online coklat koko ES-Daughter-04
ES-Daughter-04 Koko
Size : NB, 0, 2, 6, 10, 12


baju kurung pahang budak perempuan pelikat tradisional kesultanan terkiki 2016 online pink merah jambu ES-Daughter-05
ES-Daughter-05 Pink
Size : NB, 0, 4, 8, 10, 12

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.


===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :


ukuran baju kurung pahang standard budak perempuan



===
HARGA - Mum
===

RM  169 

===
HARGA - Kid
===

Saiz NB dan 0 - RM 59
Saiz 2 dan 4 - RM 69
Saiz 6 dan 8 - RM 79
Saiz 10 dan 12 - RM 89


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates