Social Icons

Wednesday, 17 August 2016

Blouse Muslimah Terkini Koleksi Blouse Sweet Evolet


Exclusive Edition - Blouse Muslimah Koleksi Blouse Sweet Evolet


Penantian dah berakhir... Ramai yang tunggu koleksi blouse baru!

Alhamdulillah, dah siap jahit dah blouse terbaru ni. 


  • Blouse Muslimah ini dijahit dengan Jahitan yang berkualiti Tinggi untuk menjamin keselesaan & keanggunan anda yang memakainya.
  • Diperbuat dari Fabrik jenis Peach Koshibo Berkualiti tinggi. Material Peach Koshibo ni macam gambar bawah ni. Saya bagi gambar close up untuk uols tengok dengan lebih jelas  :)






KEISTIMEWAAN BLOUSE MUSLIMAH BLOUSE SWEET EVOLET : 

✔ Tidak jarang
✔ Tidak Panas
✔ 100%  Polyester
✔ BAHAGIAN TANGAN GETAH
✔ Lace Sulam dijahit dibahagian tengah. 
✔ Ada 5 pilihan warna cunzzz... Memang sesuai sangat untuk anda pakai ke pejabat dan untuk jalan2 pergi shopping. Hehe ^_^
✔ SIZE  : S, M, L, XL, XXL


Blouse Muslimah Terkini online 2016 labuh hitam BSE-331
BSE-331 Hitam - S, M

Blouse Muslimah Terkini online 2016 labuh coklat koko BSE-332
BSE-332 Hot Cocoa - S, M, XL

Blouse Muslimah Terkini online 2016 labuh dark navy blue biru BSE-333
BSE-333 Dark Navy Blue - SOLD OUT


Blouse Muslimah Terkini online 2016 labuh dark green blue hijau biru  BSE-334
BSE-334 Dark Green Blue - S, XXL


Blouse Muslimah Terkini online 2016 labuh maroon BSE-335
BSE-335 Maroon - SOLD OUT


PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :


===
HARGA
===

RM 79  (Semenanjung)
RM 84 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL tambah RM 5


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates