Social Icons

Tuesday, 29 November 2016

4 Warna dan Corak Terbaru Baju Kurung Batik Koleksi ECE


Yeah, tambahan 4 warna Baju Kurung Pahang Batik Eliza Caruso Exclusive 😊😊😊

Ramai yang nak baju kurung batik design yang special dan lain dari yang lain ni. 

Ye lah kan, nak ke majlis rasmi biasanya perlu pakai baju batik. 

Tak perlu risau... As Syahid Collections komited untuk memenuhi keperluan anda :)

Pilih sahaja warna yang anda mahu, tengok kod baju dan wasap je Syahida untuk buat pembelian 😉


Keistimewaan Baju Kurung Pahang Batik Eliza Caruso Exclusive  SPECIAL SERIES (ECE ) 



  • Cutting Baju Kurung Pahang, Kain Lipat batik  yang exclusive.
  • Baju diperbuat dari Material Kain Korean Valentino Silk ( Plain ) .
  • Dipadankan dengan 'panel batik ' di lengan dan kain bawah ( dari jenis material Galaxy Silk ) menaikkan seri anggun anda yang memakainya.      
  • READY STOCK. 
  • LIMITED SIZE: SS, S, M , L, XL, XXL


baju kurung batik pahang terkini online cantik biru dodger blue ECE-661
ECE-661 Dodger Blue
SS, S, M


baju kurung batik pahang terkini online cantik ungu purple passion ECE-662
ECE-662 Purple Passion
SS, S, M, XL


baju kurung batik pahang terkini online cantik hijau lumut olive green ECE-663
ECE-663 Olive Green 
SS, S


baju kurung batik pahang terkini online cantik emas gold brown ECE-664
ECE-664 Gold Brown
SS dan S
baju kurung batik pahang terkini online 2017 emas gold brown ECE-665
ECE-665 Gold Brown
SS

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.


===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 150  (Semenanjung)
RM 155 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL tambah RM 20


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz" ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates