Social Icons

Wednesday, 9 November 2016

Baju Kurung Songket Peplum Terkini Koleksi Adinda Peplum Songket

WOW WOW WOW!

Baju Kurung Songket Peplum 
Koleks ADINDA PEPLUM SONGKET EXCLUSIVE- APS

Sekali Pandang Abang Jatuh Hati
Dua Kali Pandang, abang terus jatuh cinta dengan Adinda 😍

Musim kenduri dah hampir tiba, uols mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 

 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞
.
Haaa... ADINDA PEPLUM SONGKET exclusive boleh bantu uols kelihatan up to date dan super hot masa hari kenduri tu nanti..

Memang wajib beli sehelai, kalau beli dua helai lagi elok uols... Sekali sedondon dengan ahli keluarga yang lain. Hehe 😘
.
ADINDA PEPLUM SONGKET ni didatangkan dengan warna warna SUPER GOJES! Auwww!!!

Pilihan gabungan tona warna yang manis dan ofcoz akan membuatkan korang feeling feeling beautiful... Silap-silap boleh overshadow pengantin. Keh kekh.. 😝

Bukan untuk wedding jer.

Baju kurung peplum songket Adinda ni juga sesuai untuk majlis-majlis rasmi, dinner / hi tea yang berkonsepkan klasik tradisional. 

Mana tak tradisionalnya, ala saloma gitteww uols! 
Pastinya mempunyai Kerlass nye yang tersendiri!


Apa yang best kebabomm Baju Kurung Songket Peplum Terkini Koleksi ADINDA PEPLUM SONGKET ni?


👍 Material : SONGKET INDIA yang digabungkan dengan kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality! 


👍 Songket India ni best sangat tau, serap peluh, tak gatal, memang ramai yang suka. 

👍 Ni kain songket betul, memang ada benang-benang songket. Bukan yang printed tu. 

👍 7 pilihan warna yang sweet sweet memang lovely 

👍 Saiz: SS,S, M, L dan XL

👍 WUDUK FRIENDLY

👍 Belakang takde dart. Cuma ada zip di belakang baju. 



baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional hitam gangsa black bronze APS-601
APS-601 Black + Gangsa - SOLD OUT


baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional pale turqoise purple ungu APS-602
APS-602 Pale Turqoise + Purple - SOLD OUT


baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional deep pink gold merah jambu emas APS-603
APS-603 Deep Pink + Gold - SS, S, M, L, XL


baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional medium turqoise grey kelabu turqoise APS-604
APS-604 Medium Turqoise + Grey - SOLD OUT


baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional misty rose pink yellow green hijau kuning APS-605
APS-605 Misty Rose + Yellow Green  - SS, S, M, L, XL

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional powder blue medium orked purple ungu APS-606
APS-606 Powder Blue + Medium Orchid - SOLD OUT

baju kurung songket peplum terkini klasik tradisional emerald green royal blue APS-607
APS-607 Emerald Green + Royal Blue - SS, S, M dan L


PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.



===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :

===
HARGA
===

RM 180  (Semenanjung)
RM 185 (Sabah / Sarawak)


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang sis nak " ke 019 - 776 3820

SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang sis nak " ke 019 - 776 3820

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang sis nak " ke 019 - 776 3820


Update ASC

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates