As Syahid Collections : Baju Raya Sedondon Mak Anak 2017 Koleksi Kaseh Puteri Bonda

Social Icons

Thursday, 2 March 2017

Baju Raya Sedondon Mak Anak 2017 Koleksi Kaseh Puteri Bonda

"Cantiknya mama pakai baju kurung ni..untuk adik tak ada ke?". Pernah anak anda bertanya seperti ini??

Ada yang sampai merajuk, monyok jee sebab tak beli baju sama macam mama.

Kembalikan suasana ceria bersama yang tersayang. Mama dah cantik, mesti nak anak perempuannya cantik. Kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. 

Baju sedondon KASEH PUTERI BONDA pengikat kasih sayang.

Sekali-sekala melabur untuk "tackel" hati anak tak salah kan.

Bukan sekadar anak. Ibu, ayah dan keluarga mertua tambah keserasian bersama.

Baju kurung sedondon KASEH PUTERI BONDA koleksi yang "elegent dan gorgeous"   khas untuk menceriakan HARI RAYA anda tahun ini.

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG SEDONDON MAK ANAK 2017 KOLEKSI KASEH PUTERI BONDA 



1)    Terdapat 6 warna yang MELETOP dan CUN MELECUN
2)    Cutting loose - tidak menampakkan bentuk dada
3)    Jahitan baju dan perincian lace songket yang exclusive hanya untuk koleksi ini
4)    Material kain Lavenzi Cotton yang mudah dijaga-tidak mudah renyuk dan less iron
5)    Cutting : Baju Kurung Malaysia - baju leher kurung dan tidak berpesak
6)    Kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah 
7)    Wudhuk friendly
8)    Saiz baju kurung kanak-kanak perempuan : 1yr, 2
yr, 4yr, 6yr, 8yr, 10yr dan 12 yr
9)    Saiz baju kurung ibu : S, M, L, XL dan XXL

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 emerald green KPB-01
KPB-01 Emerald Green 
Mak - XXL
Anak - SOLD OUT

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 salmon KPB-02
KPB-02 Salmon
Mak - M
Anak - SOLD OUT
baju kurung sedondon mak anak raya 2017 royal blue biru KPB-03
KPB-03 Royal Blue
Mak - XL, XXL
Anak - SOLD OUT



baju kurung sedondon mak anak raya 2017 mustard KPB-04
KPB-04 Mustard
Mak - XL, XXL
Anak - SOLD OUT

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 merah hati red heart KPB-05
KPB-05 Red Heart
Mak - S, L, XL
Anak - SOLD OUT

baju kurung sedondon mak anak raya 2017 aqua KPB-06
KPB-06 Aqua
Mak - S, L
Anak - SOLD OUT

PERHATIAN : Warna baju pada model adalah 90% warna sebenar. Perbezaan warna disebabkan faktor pencahaan lensa kamera dan resolusi PC / laptop / handphone anda.

===
JADUAL UKURAN SAIZ 
===

Rujuk jadual ukuran saiz di bawah untuk tentukan saiz baju kurung anda (Semua ukuran dalam inchi) :


===
HARGA BAJU MAK 
===

RM 160  (Semenanjung)
RM 165 (Sabah / Sarawak)
Saiz XXL Tambah RM 20


===
HARGA BAJU ANAK
===

1yr : RM 50 SM/ RM 55 SS

2yr : RM 60 SM/ RM 65 SS

4yr : RM 70 SM/ RM 75 SS

6yr : RM 80 SM/ RM 85 SS

8yr : RM 90 SM/ RM95 SS

10yr : RM 100 SM/ RM 105 SS

12yr : RM 110 SM/ RM 115 SS


===
CARA ORDER
 ===

 SMS / WhatsApp "Kod baju & Saiz yang anda nak" ke 019 - 776 3820


Jika anda menggunakan handphone, klik sahaja butang merah di bawah untuk terus WhatsApp / SMS untuk order :



Update ASC
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LIKE US!

FOLLOW G+ KAMI

Dapatkan Koleksi Baju Kurung Terkini terus ke emel anda

Corak Baju Mana Yang Anda Suka? Boleh pilih lebih dari 1 :

CARA ORDER

Untuk order :

WhatsApp / SMS "Kod Baju dan Saiz yang nak order"

ke

019 - 776 3820


 
Blogger Templates